Prati nas

Show

Praktična pomoć

Slavni kompozitor Andrew Lloyd Webber (72) sudjeluje u testiranju cjepiva

Iako u godinama, Webber kojega mnogi smatraju najuspješnijim kompozitorom svih vremena, želi pomoći mlađim kolegama umjetnicima.

Moje Vrijeme

Objavljeno

|

Andrew Lloyd Webber (screenshot: NBC)

Proslavljeni kompozitor i autor najizvođenijih mjuzikala, Andrew Lloyd Webber, sudjeluje u kliničkom ispitivanju Oxfordskog cjepiva protiv koronavirusa. Kaže, učinit će sve da bi se kazališta otvorila, a umjetnici sigurno vratili na posao.

Izvedbene umjetnosti najžešće su pogođene koronakrizom pa su mnogi umjetnici ovaj čin s oduševljenjem prihvatili. “Hvala vam. Nevjerojatno je kako predvodite”, napisao mu je putem Twittera glumac Jeremy Secomb. “Vi, gospodine, dajete nam tako potrebnu nadu i pomoć. Hvala vam iz dubine srca”, komentirala je glumica Jennie Dale.


Podsjetimo, Mačke, Fantom Opere, Jesus Christ Superstar i Evita samo su neka od Webberovih ostvarenje. Napisao je jedan rekvijem i glazbu za dva filma (The Odessa File i Gumshoe). Jedan je od najuspješnijih britanskih umjetnika, koji je osvojio brojna priznanja – 7 nagrada Tony (za predstave na Broadwayu), 3 Grammyja (za glazbu), 6 nagrada Laurence Olivier (kazališna nagrada), Oscar (za film), Emmy i Zlatni Globus. Svojim djelima provocirao je javnost i mijenjao glazbeni svijet.

.

Show

Violeta iz Boljeg života je ljepotica i u 59. godini

Za Lidiju Vukičević vrijeme kao da je stalo. Ova atraktivna glumica plijeni izgledom kao i prije 30 godina dok je glumila u Boljem životu.

Silvija Novak

Objavljeno

|

Sjećate li se Violete iz Boljeg života? Za zanosnom crnog uzdisali su muškarci diljem bivše države, a žene su željele izgledati poput nje. No čak ni 30 godina nakon završetka emitiranja legendarne serija, glumica Lidija Vukičević ne izgleda ništa manje zanosno.

Na svojem Instagram profilu pokazala je kako uživa na crnogorskom primorju te svojim izgledom ostavila obožavatelje bez teksta. Naime, zanosna Lidija ima 58 godina.


Naravno, pratitelji na Instagramu zasuli su je komplimentima te se požalili da bi im od prizora moglo zastati srce.

Inače, osim glumom, Lidija se bavila i politikom. 2004. se učlanila u Srpsku radikalnu stranku, a 2007. godine je postala i zastupnica te stranke u Narodnoj skupštini Srbije. Politička karijera joj je trajala do 2012. kad je skupština raspuštena, a stranka na idućim izborima nije prešla izborni prag i ušla u parlament.

Nastavi čitati

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.

EPP