Prati nas

Vijesti

Mobilizacija

Beroš: Proglasio sam potpunu mobilizaciju javnog zdravstva

Upravo je ovo vrijeme da pokažemo istinsku predanost našem pozivu, kaže ministar.

Objavljeno

|

Vili Beroš (foto: HDZ/Youtube)

MInistar zdravstva Vili Beroš  putem Facebooka je poučio da je kao ministar naredio potpunu mobilizaciju cijelog javnozdravstvenog sustava u Hrvatskoj.

“Aktualno stanje s koronavirusom tjera nas sve u zdravstvenom sustavu na izvanredni angažman, od liječnika primarne zdravstvene zaštite, hitne pomoći, zavoda za javno zdravstvo do svih bolnica koje skrbe za sve oboljele”, navodi ministar.

“Naredio sam kao ministar zdravstva potpunu mobilizaciju cijelog javnozdravstvenog sustava u Hrvatskoj. Upravo je ovo vrijeme da pokažemo istinsku predanost našem pozivu”, poručio je Beroš u obraćanju na Facebooku.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.