Prati nas

Vijesti

Sebičan i bahat

Kosor o sukobu s mladićem koji ne želi nositi masku: ‘Zamolila sam da se odmakne’

Zagreb je u protekla 24 sata registrirao 201 novooboljelog. No dio građana i dalje ne misli da je to nešto što bi i njih trebalo brinuti.

Objavljeno

|

Jadranka Kosor (screenshot N1)

Uz tisuće mladih koji se noću, bez poštivanja mjera, okupljaju kraj Hrvatskog narodnog kazališta, nije ni čudo da je Zagreb postao žarište koronavirusa u državi. No deblji će kraj, upozoravaju to stručnjaci, izvući starije osobe s kojima ti isti mladi dolaze u kontakt.

S jednim, čini se takvim, u sukob je došla i bivša premijerka Jadranka Kosor. “U trgovini prije pola sata dečko bez maske uz mene na blagajni pa sam ga zamolila da se odmakne i da stavi masku, a on mi je održao predavanje da su sve to gluposti. Gospon do njega se složio pa skinuo masku. Eto i bivša premijerka je sluđena čula sam na odlasku”, napisala je na Twitteru Kosor.

“Ima takvih ravnozemljaša po svuda. Ne znam je li Bog bio na gablecu kada se dijelila pamet!” napisao je jedan komentator. Drugi je dodao: “U njegovu obranu, siguran sam da je gledao puno Youtubea i da je aktivan po forumima.”

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.