Prati nas

Show

Želi pomoći

Kraljica Kosor ima burnu prošlost s Letom 3, no nije im zamjerila

‘Svaka ta pjesma ima malu povijest. Mnogi znaju da sam kao premijerka imala neke epizode s grupom Let 3.’

Objavljeno

|

Jadranka Kosor i Let 3
screenshot: Twitter/Youtube

Bivša premijerka i nekadašnja šefica Hrvatske demokratske zajednice (HDZ), Jadranka Kosor, objasnila je motive sudjelovanja u showu “Masked Singer”. Naime, iako je javnost dvojila skriva li se ispod maske Jadranka Kosor ili glumica Bojana Gregurić, masku Kraljice je ipak skinula – političarka.

“Naravno da sam bila svjesna da nastupanje u ovakvom showu, kod ljudi koji se ne znaju šaliti i ne znaju što je izlazak iz zone komfora, može izazvati negativne komentare. I to još s maskiranjem i pjevanjem. Unatoč tome, prelomila sam”, kazala je Kosor u izjavi za RTL .

Kraljica Kosor u emisiji je iznenadila, ali i oduševila izborom pjesama. Izvela je narodnu pjesmu “Mamica su štrukle pekli”, a zatim “Teške boje” od Bareta i Majki, pa “Mamu ŠČ” Leta 3, a u prošloj emisiji veliki hit “Iznad Tešnja” Halida Bešlića. U polufinalu se odlučila za Manu Chaoa i “Clandestino”.

Pjesme je birala sama

“Svaka ta pjesma ima malu povijest. Mnogi znaju da sam kao premijerka imala neke epizode s grupom Let 3. Oni su se meni kao predsjednici Vlade RH jako rugali. Upravo suprotno, ja se nisam htjela narugati njima. Htjela sam pomoći da uspiju što je moguće više na eurovizijskom nastupu”, objašnjava Kosor.

Nosili su njene slike na…

Podsjetimo, 2010. godine premijerno je izvedena kazališna predstava “Kiklop” u adaptaciji Gorana Ferčeca i režiji Ivice Buljana. Glazbu za predstavu napisao je upravo Let 3, a u predstavi je nastupao i sam frontman grupe. Mrle je briljirao pokazivanjem penisa na koji je u jednom trenutku okačio – slike premijerke Kosor. Iste je godine Let 3 s redateljem Radislavom Jovanovim Gonzom snimio i spot za uvodnu pjesmu predstave. Glavna zvijezda spota “Omađijaj me” bila je upravo Jadranka Kosor.

“Neki su govorili da su oni (Let 3) frajeri, da bi me pozvali da idem s njima na Eurosong, jer nitko ne bi sa sobom mogao na traktoru dovesti bivšu premijerku koja pjeva tu istu pjesmu”, sa smijehom govori Kosor i dodaje da joj političari nisu čestitali na sudjelovanju, no građani jesu.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.