Prati nas

Show

Propjevala

Reakcije: ‘Kosor je diva, bolja od Severine, konačno penzionerka koja ne kuka’

Kraljica Kosor u emisiji je iznenadila, ali i oduševila izborom pjesama. Komplimenti na račun bivše premijerke nizali su se cijelu noć.

Objavljeno

|

Jadranka Kosor Masked Singer
Jadranka Kosor (screenshot: RTL)

Riješena je najveća misterija RTL-ovog showa “Masked Singer”. Oduševila nas je svojim nastupima, a u studio je dovela i harmoniku. Ispod maske Kraljice skrivala se Jadranka Kosor, bivša predsjednica Hrvatske demokratske zajednice.

“Znalo se od prvog nastupa”, zaključili su mnogi nakon što je Kosor skinula masku. “Bravo, odlična je bila! Prava kraljica!” napisala je jedna obožavateljica na Facebooku, dok je druga dodala: “Jadranka je kraljica Hrvata, diva, bolja od Severine!” Na Twitteru je pak prognozirano kako će se Kosor kandidirati na idućim predsjedničkim izborima te da su joj šanse za pobjedu – velike.

“Hvala svima koji su glasali za mene, hvala onima koji su otpočetka mislili da sam to ja”, rekla je Kosor. Voditeljica ju je pitala kako je uspjela sve – i biti na špici i u “Masked Singeru”. “Zato što sam kraljica”, rekla je. Otkrila je i kako ju je producent emisije dugo nagovarao da se upusti u ovu avanture te kako je isprva odbila svaku mogućnost sudjelovanja.

Oglas

Komplimenti na račun bivše premijerke nizali su se cijelu noć. “Jadranka ima prekrasan glas! Šteta što je ispala!” “Odlično! Baš mi drago da malo trgne i ove penzionere da se mogu i zabaviti, a ne samo kukati!” “Izgleda kao ona beba lutka što se na krevete stavljala nekada. Dobro je to ona odradila. Najviše me živciralo što su je vozili stalno unazad.” “Naša najbolja premijerka. Pod njezinom vladom cvijeće nam je cvjetalo kao u seoskom vrtu!”

Kraljica Kosor u emisiji je iznenadila, ali i oduševila izborom pjesama. Izvela je narodnu pjesmu “Mamica su štrukle pekli”, a zatim “Teške boje” od Bareta i Majki, pa “Mamu ŠČ” Leta 3, a u prošloj emisiji veliki hit “Iznad Tešnja” Halida Bešlića. U polufinalu se odlučila za Manu Chaoa – Clandestino.

Oglas
.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.