Prati nas

Show

Twitter

Jadranka Kosor: Dođe vrijeme da se nikome ne trebaš opravdavati!

Podsjetimo, nedavno je na ovoj društvenoj mreži zaiskrilo između Kosor i jedne komentatorice koja se potpisuje kao Katica Miličević.

Objavljeno

|

Jadranka Kosoro objavila na Twitteru
Jadranka Kosor (foto: Twitter)

Nekadašnja šefica HDZ-a i premijerka RH, Jadranka Kosor, jedna je od najpoznatijih hrvatskih tviterašica koju na Twitteru prati gotovo 40.000 ljudi. Ne čudi stoga da je mnogi smatraju i najutjecajnijom političkom influensericom. Osim političkih opservacija, koje često završe u medijima, Kosor nerijetko objavi i vlastite fotografije, dok je jutros napisala malu meditaciju o zrelosti i godinama.

“Dođe vrijeme kad se nikome ni za šta više ne trebaš opravdavati. Ni kad plačeš ni kad se smiješ, ni kad pjevaš ni kad šutiš. Vrijeme kad konačno ništa ne moraš jer nikome ništa ne duguješ. To se zove oslobađanje”, riječi su koje je objavila.

Podsjetimo, nedavno je na ovoj društvenoj mreži zaiskrilo između Kosor i jedne komentatorice koja se potpisuje kao Katica Miličević. “Jadranka Kosor je primjer licemjera hrvatske politike! U ratu ‘domoljub’ i nacionalista, koja uzima stan Srba i prepisuje ga na sebe. U miru pacifista te borac za ljudska prava iz udobnosti tuđeg stana. Može li gore?” napisala je Miličević dok joj je Kosor uzvratila s dvije riječi: “Lažljivice pokvarena”.

Potom je objavila i status koji kaže: “Odvratnih nekih spodoba ima na Twitteru. Komentiraju lažima, odurnim lažima, često. Samo block tu pomaže, samo block. A ipak ostane gorčina i pitanje kakvi su to ljudi. A spodobe.”

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.