Prati nas

Vrijeme danas

18. 10. 2020.

Oblačno, malo kiše u najzapadnijim predjelima, na Jadranu pretežno sunčano

Mjestimično u unutrašnjosti jutro bi moglo biti razmjerno hladno i maglovito, te stoga neugodno osobito reumatičarima te bolesnicima od krvožilnih i plućnih bolesti.

Objavljeno

|

foto: Silvija Novak

Hrvatska danas

Na Jadranu pretežno sunčano, a unutrašnjosti povremeno umjerena naoblaka, ujutro mjestimice i magla. Uz prolazno više oblaka malo kiše može pasti uglavnom u najzapadnijim predjelima. Vjetar većinom slab, na istoku do umjeren sjeverozapadni. Na moru slaba do umjerena bura i sjeverozapadnjak. Najviša dnevna temperatura zraka od 10 do 16 u unutrašnjosti te od 16 do 21 °C na obali i otocima.

Zagreb danas

Djelomice sunčano, ujutro na širem području grada mjestimice s maglom. Uz prolazno više oblaka mala je mogućnost za slabu kišu. Više sunčana vremena bit će poslijepodne. Vjetar većinom slab jugoistočni. Najviša dnevna temperatura zraka oko 15, u okolnom gorju oko 9 °C.

Biometeorološka prognoza

Nastavit će se poboljšavanje biometeoroloških prilika. Povoljni biometeorološki uvjeti će prevladavati na Jadranu i u većem dijelu unutrašnjosti Hrvatske. Sredinom dana će biti ugodno za boravak u prirodi. Mjestimično u unutrašnjosti jutro bi moglo biti razmjerno hladno i maglovito, te stoga neugodno osobito reumatičarima te bolesnicima od krvožilnih i plućnih bolesti.

(Izvor: Državni hidrometeorološki zavod)

Trenutno stanje

[astero id=’38380′]

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.