Prati nas

Vrijeme danas

25. 10. 2020.

Oblačno uz povremenu kišu, popravit će se raspoloženje meteoropatima

Uz sunčana razdoblja neki meteoropati mogu biti boljeg raspoloženja a tegobe od kojih su patili prethodnih dana bit će slabije izražene.

Objavljeno

|

foto: Marko Tomic/Pixabay

Hrvatska danas

Umjereno do pretežno oblačno s povremenom kišom, osobito na istoku i jugu gdje bi se mogla padati veći dio dana. Oborina će drugdje postupno prestajati uz djelomično razvedravanje sa zapada. Ujutro u unutrašnjosti mjestimice magla, a na jugu pljuskovi s grmljavinom. Vjetar na kopnu slab do umjeren sjeverni i sjeveroistočni, duž obale bura i sjeverozapadnjak. Navečer će na zapadu i sjeverozapadu zapuhati jugozapadni vjetar. Najviša dnevna temperatura većinom između 15 i 20 °C, u Slavoniji i gorju mjestimice malo niža.

Zagreb danas

Umjereno do pretežno oblačno uz malo kiše, na širem području grada i uz prolaznu maglu. Prijepodne postupni prestanak kiše i djelomično kidanje naoblake. Vjetar uglavnom slab, u okolnom gorju najprije umjeren sjeveroistočni, potom jugozapadni. Najviša dnevna temperatura između 16 i 18, u okolnom gorju do 11 °C.

Biometeorološka prognoza

Biometeorološke prilike će biti povoljnije u odnosu na prehodni dan. Uz sunčana razdoblja neki meteoropati mogu biti boljeg raspoloženja a tegobe od kojih su patili prethodnih dana bit će slabije izražene. Na južnom Jadranu će utjecaj vremena biti nepovoljan i moguće su još uvijek tegobe uzrokovane vremenom.

Izgledi vremena od 26 . 10. 2020. do 28. 10. 2020.

Promjenjivo. Povremeno s kišom, osobito na Jadranu i predjelima uz njega. Na kopnu vjetar slab i umjeren, početkom tjedna jugozapadni, izraženiji u višim predjelima. Na Jadranu u ponedjeljak i veći dio utorka umjereno i jako jugo, potom prolazno bura pa sjeverozapadnjak. Temperatura bez veće promjene, većinom i dalje malo toplije od uobičajenog za ovo doba godine.

(Izvor: Državni hidrometeorološki zavod)

Trenutno stanje

[astero id=’38380′]

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.