Prati nas

Vrijeme danas

2. 10. 2020.

Pogoršanje vremena i biometeoroloških prilika

Biometeorološke prilike će se znatnije pogoršati na Jadranu, u Lici i Gorskom kotaru. Stoga su moguće veće tegobe kod kroničnih bolesnika a kod meteoropata je moguća nervoza, smanjena koncentracija, glavobolja i nesanica.

Objavljeno

|

Hrvatska danas

Djelomice sunčano uz promjenjivu naoblaku. Osobito na Jadranu i područjima uz njega povremeno s kišom, lokalnim pljuskovima pa i grmljavinom, najčešće na sjevernom dijelu. Vjetar slab do umjeren, u gorju ponegdje jak jugozapadni, na istoku jugoistočni, a na Jadranu umjereno i jako jugo i južni vjetar, moguće s olujnim udarima. Najviša dnevna temperatura između 20 i 25 °C.

Zagreb danas

Djelomice sunčano s promjenjivom naoblakom, a povremeno i uz malo kiše. Vjetar slab do umjeren jugozapadni i južni. Najviša temperatura oko 24 °C.

Oglas

Biometeorološka prognoza

Biometeorološke prilike će se znatnije pogoršati na Jadranu, u Lici i Gorskom kotaru. Stoga su moguće veće tegobe kod kroničnih bolesnika a kod meteoropata je moguća nervoza, smanjena koncentracija, glavobolja i nesanica. I u nizinskoj unutrašnjosti Hrvatske će biti biometeorološki razmjerno nepovoljno, pa se preporuča veća skrb o zdravlju i oprez u obavljanju opasnijih i složenijih poslova.

(Izvor: Državni hidrometeorološki zavod)

Trenutno stanje

[astero id=’38380′]

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.

Oglas