Prati nas

Vrijeme danas

13. 10. 2020.

Prema večeri smanjenje naoblake, meteoropati će osjetiti olakšanje

Mnogi će meteoropati osjetiti poboljšanje općeg stanja, a tegobe kod kroničnih bolesnika uzrokovane vremenom će biti slabijeg intenziteta.

Objavljeno

|

foto: Pixabay

Hrvatska danas

U većini kopnenih predjela prijepodne pretežno oblačno uz povremenu kišu, a zatim, osobito prema večeri, smanjenje naoblake najprije u gorskoj Hrvatskoj. Na sjevernom Jadranu i u Dalmaciji sunčanije i uglavnom suho. Vjetar slab do umjeren sjeverozapadni i zapadni, u Podravini i Slavoniji na udare i jak. Na Jadranu će umjerena do jaka bura slabjeti i okrenuti na sjeverozapadnjak i zapadnjak, u Istri jugozapadnjak. Najviša dnevna temperatura zraka između 10 i 15, na Jadranu od 15 do 19 °C.

Zagreb danas

Prijepodne pretežno oblačno uz povremenu kišu, zatim prestanak kiše i prema večeri smanjenje naoblake. Vjetar većinom slab. Najviša dnevna temperatura zraka između 11 i 13 °C.

Biometeorološka prognoza

Biometeorološke prilike će u cijeloj zemlji biti povoljnije u odnosu na prethodne dane. Mnogi će meteoropati osjetiti poboljšanje općeg stanja, a tegobe kod kroničnih bolesnika uzrokovane vremenom će biti slabijeg intenziteta. Sunčana razdoblja na Jadranu te povremeno u unutrašnjosti zemlje mogu pozitivno utjecati na dobro raspoloženje.

(Izvor: Državni hidrometeorološki zavod)

Trenutno stanje

[astero id=’38380′]

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.