Prati nas

Vrijeme danas

24. 10. 2020.

Pretežno oblačno, mjestimice kiša; meteoropati će se žaliti na glavobolju i umor

Biometeorološke prilike će u većem dijelu zemlje biti razmjerno nepovoljne a u najzapadnijim krajevima i nepovoljne.

Objavljeno

|

foto: Pexels

Hrvatska danas

Pretežno oblačno, mjestimice s kišom koja će lokalno biti obilnija uglavnom na sjevernom Jadranu i u gorskim predjelima. Na moru su mogući pljuskovi s grmljavinom, na jugu tek krajem dana. Umjereno do jako jugo slabjet će tijekom dana, kao i jugozapadni vjetar na kopnu koji će popodne okrenuti na sjeveroistočni. Najviša temperatura uglavnom od 14 do 19, u Dalmaciji do 22 °C.

Zagreb danas

Pretežno oblačno, povremeno s kišom. Umjeren jugozapadnjak popodne u slabljenju i okretanju na sjeveroistočnjak. Temperatura zrak oko 17 °C.

Biometeorološka prognoza

Biometeorološke prilike će u većem dijelu zemlje biti razmjerno nepovoljne a u najzapadnijim krajevima i nepovoljne. Meteoropati se mogu žaliti na umor, razdražljivost i glavobolju. Tegobe od kojih inače pate kronični bolesnici bit će pojačane vremenskim utjecajem.

Izgledi vremena od 25 . 10. 2020. do 27. 10. 2020.

Pred nama je promjenljivo razdoblje. Povremeno će padati kiša, češće na Jadranu, dok će sjever Hrvatske biti uglavnom suh. Na kopnu vjetar slab i umjeren u ponedjeljak južni i jugozapadni, a u utorak u okretanju na sjeverni i sjeveroistočni. Na Jadranu će slab do umjeren sjeverozapadnjak i bura početkom radnog tjedna okrenuti na jugo i pojačati. Temperatura zraka danju malo niža nego proteklih dana.

(Izvor: Državni hidrometeorološki zavod)

Trenutno stanje

[astero id=’38380′]

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.