Prati nas

Vrijeme danas

Pretežno sunčano, na Jadranu i u unutrašnjosti Dalmacije umjerena i jaka bura

Biometeorološke prilike će se naglo poboljšati u odnosu na prethodni dan, što će kod mnogih meteoropata i kroničnih bolesnika doprinijeti poboljšanju općeg stanja.

Objavljeno

|

foto: Katarzyna Kos/Unsplash

Hrvatska danas

Pretežno sunčano, u unutrašnjosti mjestimice uz umjerenu naoblaku. Ujutro u središnjim i gorskim predjelima lokalno magla. Vjetar na kopnu većinom slab, samo u Slavoniji i Baranji umjeren sjeverni i sjeverozapadni s mjestimičnim jakim udarima. Na Jadranu i u unutrašnjosti Dalmacije puhat će umjerena i jaka bura te sjeverni vjetar, poslijepodne i sjeverozapadni. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 17 i 22 °C, u gorju malo niža.

Zagreb danas

Pretežno sunčano, sredinom dana uz umjerenu naoblaku. Ujutro na širem području grada mjestimice moguća magla. Vjetar većinom slab. Najviša dnevna temperatura zraka od 17 do 19 °C.

Biometeorološka prognoza

Biometeorološke prilike će se naglo poboljšati u odnosu na prethodni dan, što će kod mnogih meteoropata i kroničnih bolesnika doprinijeti poboljšanju općeg stanja. Ujutro je u unutrašnjosti zemlje moguća magla, a uz niže temperature upozoravamo na adekvatnu zaštitu, osobito srčane i plućne bolesnike. Tijekom dana se ne očekuju tegobe uzrokovane vremenom.

(Izvor: Državni hidrometeorološki zavod)

Trenutno stanje

[astero id=’38380′]

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.