Prati nas

Mozaik

Dan otvorenog trga 2020

Zagrebački HNK i ove je godine izašao na travnjak, snimili smo sjajne fotke

Kulturni program koji je Trg ispred HNK-u Zagreb pretvorio u najveću pozornicu u gradu trajao je od 11 do 13 sati. Sjajne fotografije s ovog događaja donosi vam naš fotograf Sandro Bura.

Objavljeno

|

foto: Sandro Bura

U Zagrebu se po sedmi put održao Dan otvorenoga trga koji organizira Hrvatsko narodno kazalište u Zagrebu. Prilika je to u kojoj ansambli drame, baleta i opere najavljuju publici sve što mogu pogledati u idućoj sezonu.

U ovogodišnjem programu, uz zagrebački HNK, sudjelovali su ansambl LADO i Muzička akademija Sveučilišta u Zagrebu uz potporu Turističke zajednice Grada Zagreba.

Kulturni program koji je Trg ispred HNK-u Zagreb pretvorio u najveću pozornicu u gradu trajao je od 11 do 13 sati. Sjajne fotografije s ovog događaja donosi vam naš fotograf Sandro Bura.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.