Prati nas

Vrijeme danas

24. 11. 2020.

Djelomice sunčano, na Jadranu bura, kronični bolesnici osjećat će se dobro

Nastavlja se razdoblje razmjerno povoljnih biometeoroloških prilika. Većina meteoropata i kroničnih bolesnika će se osjećati dobro i neće imati tegobe uzrokovane vremenom.

Objavljeno

|

foto: Bruno Mira/Unsplash

Hrvatska danas

Djelomice sunčano, prijepodne na kopnu mjestimice s niskim oblacima koji se ponajprije u gorskim predjelima mogu dulje zadržati. Ujutro u nizinama ponegdje magla. Vjetar u unutrašnjosti uglavnom slab, popodne do umjeren sjeveroistočni i istočni. Na Jadranu će puhati umjerena bura, podno Velebita mjestimice i jaka s olujnim udarima, a slabjet će prema kraju dana. Najviša dnevna temperatura između 6 i 11, na Jadranu i unutrašnjosti Istre i Dalmacije od 13 do 18 °C.

Zagreb danas

Djelomice, popodne i pretežno sunčano. Na širem području grada prijepodne mjestimice niski oblaci, moguće i magla. Vjetar uglavnom slab. Najviša dnevna temperatura od 8 do 10 °C.

Biometeorološka prognoza

Nastavlja se razdoblje razmjerno povoljnih biometeoroloških prilika. Većina meteoropata i kroničnih bolesnika će se osjećati dobro i neće imati tegobe uzrokovane vremenom.

Izgledi vremena od 25. 11. 2020. do 27. 11. 2020.

Na kopnu umjereno, u sjevernim predjelima i pretežno oblačno. Mjestimične magle bit će osobito u središnjoj i istočnoj Hrvatskoj, a u srijedu i četvrtak gdjegod moguće i cijeli dan. U petak ponegdje kiša. Temperatura zraka bez izraženog dnevnog hoda. Na moru te u unutrašnjosti Istre i Dalmacije do četvrtka će prevladavati sunčano vrijeme, još u srijedu na sjevernom dijelu mjestimice umjerena bura. Krajem radnog tjedna, kada će zapuhati umjereno jugo, na sjeveru će uz porast naoblake pasti i malo kiše. Temperatura zraka bez promjene.

(Izvor: Državni hidrometeorološki zavod)

Trenutno stanje

[astero id=’38380′]

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.