Prati nas

Show

Mladost

Kolinda Grabar-Kitarović: Mlada sam i život je preda mnom, što god tko mislio

Rekla je kako zasad ne razmišlja o aktiviranju prava na Ured bivše predsjednice jer od njega u uvjetima pandemije ne vidi koristi.

Moje Vrijeme

Objavljeno

|

Kolinda Grabar-Kitarović (foto: Siniša Bogdanić)

Bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović (52) u razgovoru za Novi list komentirala je izborni poraz. Rekla je kako se od poraza na izborima oporavljala “cijelih pet minuta”.

“Tu bitku nisam dobila, ali život ide dalje, valja se okrenuti budućnosti. S obzirom na pisanje doktorata, online konferencije na raznim znanstvenim institutima, sveučilištima, političkim i poduzetničkim inkubatorima, a iznad svega pored gotovo svakodnevnih obaveza kao članice MOO, doista se nemam vremena, a još manje želje, vraćati na tu temu”, kazala je Grabar-Kitarović.


Istaknula je i prednosti života obične građanke: “Konačno imam više vremena za sebe, za svoju obitelj. Život je opušteniji, lakši, smireniji. Uspijem pogledati neki film, pročitati neku knjigu koju inače ne bih stigla. Imam kontrolu nad svojim rasporedom i okolinom. Uživam u tome. Sebe smatram mladom, ma što tko drugi mislio. Život je preda mnom. Međutim, kad zatvorite jedno poglavlje života, valja razmišljati o novome, a ne iznova čitati jedne te iste stranice. Tako i ja sebe trenutno vidim u nekim drugim vodama, izvan unutarnje politike.”

Zaključno je za Novi list rekla kako zasad ne razmišlja o aktiviranju prava na Ured bivše predsjednice jer od njega u uvjetima pandemije ne vidi koristi.

.

Show

Bivša predsjednica postala je glumica u seriji Nove TV; snimanje je već odradila

Jedan od likova u seriji jest djevojčica koja silno želi postati političarka. Uzor joj je predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović čiji golem poster ima na zidu u svojoj sobi.

Moje Vrijeme

Objavljeno

|

Autor

Bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović postala je glumica, barem na jedan dan. Kako Jutarnji list ekskluzivno doznaje, pozvana je da gostuje u seriji “Dar Mar”, popularnoj humorističnoj drami koja se prikazuje na Novoj TV.

Kolinda je dobila cameo ulogu, a snimanje je već, kako Jutarnji doznaje, i uspješno odradila. Na setu se navodno odlično snašla i dobro zabavila, a epizoda s njom trebala bi biti prikazana poslije Nove godine, u siječnju.


Iako je ovu informaciju bivša predsjednica kratko potvrdila, zbog ugovora s Novom TV više toga još ne smije otkriti, a slično su objasnili i u toj televizijskoj kući. “Sjajno sam se zabavila na setu, zato sam i pristala na ulogu”, šturo je, ali ljubazno odgovorila Grabar-Kitarović.

Jedan od likova u seriji jest djevojčica koja silno želi postati političarka. Uzor joj je predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović čiji golem poster ima na zidu u svojoj sobi pa je za pretpostaviti da je Grabar-Kitarović možda glumila u sceni susreta djevojčice sa svojim idolom.

Za one koji žele znati više…

Cameo je kratko pojavljivanje poznatih osoba u primijenjenim umjetnostima, kao što su predstave, filmovi, videoigre i televizija. U takvim ulogama često se pojavljuju filmski redatelji, političari, športaši, glazbenici i druge slavne osobe. Redatelji poznati po cameo ulogama su Alfred Hitchcock (u svojim filmovima odigrao je čak 42 takve uloge), Peter Jackson i Martin Scorsese.

Nastavi čitati

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.

EPP