Prati nas

Vijesti

Šokantno

Slovenac sakrio majčino truplo pa je šest godina podizao njenu mirovinu

Policija ga sumnjiči za kazneno djelo oskvrnuća mrtvog tijela, izazivanja smrti zanemarivanjem osobe i prijevare.

Objavljeno

|

foto: Manuel Fink/Pixabay

Nesvakidašnji slučaj zauzima stranice crne kronike u susjednoj Sloveniji. Nakon što je rodbina prijavila nestanak 97-godišnje žene, njeno je truplo pronađeno u stanu na području Ljubljane. U pritvoru je završio sin pokojnice.

Naime, nakon što godinama nisu uspjeli doći u kontakt sa umrlom, rođaci su prijavili njenog 67-godišnjeg sina koji je navodno skrbio o starici i uvjeravao ih da je ona sasvim dobro no da ne želi s njima komunicirati

Nakon šokantnog otkrića, sin je pritvoren, a truplo su preuzeli forenzičari i za sada se zna da je smrt nastupila prije više godina. Uzrok smrti još uvijek nije poznat, objavila je policija. POP TV javlja da je starica preminula prije šest godina.

Slovenski mediji javljaju da je pritvoreni cijelo vrijeme podizao majčinu mirovinu pa ga policija sumnjiči za kazneno djelo oskvrnuća mrtvog tijela, izazivanja smrti zanemarivanjem osobe i prijevare.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.