Prati nas

Show

Četiri cilindra

Zoran Šprajc opet na operaciji! Objavio je fotku iz bolesničkog kreveta

‘Loša vijest je da pritisak postaje sve veći i ako se ovako nastavi postat će neizdrživ. Zato sebe i svoje čuvajte više nego ikada!’ objavio je iz bolesničkog kreveta.

Objavljeno

|

Šrajc se tetovirao
foto: Zoran Šprajc/Instagram

RTL-ov voditelj Zoran Šprajc još je jednom završio na operaciji koja je, sudeći prema njegovoj aktivnosti na društvenim mrežama, sjajno prošla.

“Kao i svaki pravi motor (a osobito onaj koji pogoni ovakav teretnjak ?) konačno i moj ima četiri cilindra”, objavio je uz fotografiju na Instagramu.

“Upgrejdanje i fine tuning izvršeni pod ravnanjem maestra Borisa Starčevića i prve violine Tomislava Letilovića u kardioloskoj radionici KB Merkur Damira Kozmara. Sve je prošlo dobro da ne može bolje a još dobrija vijest za sve pacijente KB Dubrava je da su uz Merkur i ostale zagrebačke bolnice počele prihvaćati pacijente s Dubrave”, napisao je popularni voditelj.

“Loša vijest je da pritisak postaje sve veći i ako se ovako nastavi postat će neizdrživ. Zato sebe i svoje čuvajte više nego ikada! Vidimo se u ponedjeljak u Rtl Direktu”, zaključio je Šprajc.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.