Prati nas

Show

Apstraktna umjetnost

Koža kao platno: Šprajc oslikao tijelo, kaže da nema poruku

‘Kad starci prolupaju’, jedan je od komentara na voditeljevu odluku. No tetoviranje je stvar osobnih preferencija, a ne godina. Riječ je osobnom izboru i umjetničkom izrazu koji najčešće ovisi o životnom stilu pojedinca, kažu tattoo majstori.

Objavljeno

|

Šrajc se tetovirao
foto: Zoran Šprajc/Instagram

RTL-ov voditelj Zoran Šprajc pohvalio se neočekivanom tjelesnom modifikacijom. Ne, nije probušio uho, bradavicu ili neki drugi tijela, već si je dao oslikati ruku apstraktnom umjetnošću. Kaže, učinio je to iz čistog lartpurlartizma.

“Iz njujorške Mome su već zvali da im posthumno ostavim ruku za stalni postav ali razmislit ću još, možda netko da više. Uglavnom kad pitaju kako je bilo, bolno je bilo, ali tattoo majstor je sve to stoički istrpio i besprijekorno minuciozno iscrtao ovo djelo. I da, djelo nema nikakvu poruku. Samo je djelo”, napisao je Šprajc uz video objavljen na Instagramu.

“Gospon Šprajc vi ste ponoreli skroz na skroz. Bilo bi bezbolnije postati biker i onda nije problem ak’ se predomislite nakon kad čovjeka neke faze puste”, “Kad starci prolupaju”, “Tri puta sam provjeravala čiji je profil”, “Samo djelo nema poruku ali tetoviranja u 50+ ima poruku ali ne smijem reći”, neki su od komentara koje su mu ostavili iznenađeni obožavatelji.

Nažalost, popularni voditelj nije naveo ime umjetnika niti salona u kojem si je dao uljepšati kožu. No sigurni smo da ćemo i to uskoro saznati.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.