Prati nas

Show

Starenje

Mladolika Sanja Doležal: Imam bore i višak kilograma, pa što?

Podsjetimo, Sanja će s Marinkom i Zecom izaći na pozornicu KD-a Vatroslava Lisinskog 18. travnja kako bi publiku još jednom rasplesala i raznježila uz nezaboravne pjesme Novih fosila.

Objavljeno

|

Sanja Doležal (screenshot: Kuhari/Youtube)

Pjevačica Novih fosila i televizijska voditeljica Sanja Doležal i danas oduševljava svježinom i mladolikošću, iako će u svibnju proslaviti 60. rođendan. Kako joj to polazi za rukom, objasnila je za tportal.

“Ako kažem da je stvar u genima, nitko mi neće vjerovati. Ali zaista, moj tata će uskoro napuniti 84 godine, a ima lice kao beba. Imam bora, imam viška kila, ali ni ne nastojim izgledati kao da imam 25 godina, jer to zaista nije moguće”, kazala je.

“Dobro se osjećati i prihvatiti godine, mislim da je to tajna. Naravno, nastojim paziti na sebe, mackati se kremicama, ali ne preskupim, dosta spavati i što više vremena provoditi u prirodi, bez šminke”, Sanjin je recept za mladolikost. No, osjeća li se samo zbog toga tako dobro u svojoj koži? “Prihvaćanje sebe, spokoj, mir i zahtjevan lovački pas koji te svakodnevno tjera u šumu. Bolje terapije nema”, odgovorila je uz smijeh.

Podsjetimo, Sanja će s Marinkom i Zecom izaći na pozornicu KD-a Vatroslava Lisinskog 18. travnja kako bi publiku još jednom rasplesala i raznježila uz nezaboravne pjesme Novih fosila.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.