Prati nas

Vrijeme danas

9. 12. 2020.

Oblačno, kiša i pljuskovi, na Jadranu jako jugo, reumatičari će imati veće tegobe

Biometeorološke prilike će u cijeloj zemlji biti nepovoljne. Meteoropati bi mogli imati glavobolje, slabiju koncentraciju i radni učinak.

Objavljeno

|

Hannah Domsic/Unsplash

Hrvatska danas

Promjenljivo, u unutrašnjosti pretežno oblačno, povremeno s kišom. Na Jadranu i pljuskovi s grmljavinom te lokalno obilna oborina. Na zapadu unutrašnjosti mjestimice i susnježica, a u gorju snijeg, osobito u Gorskom kotaru. Vjetar slab do umjeren sjeveroistočni, na istoku jugoistočni. Na Jadranu jako i olujno jugo u postupnom slabljenju i okretanju na sjeverozapadni vjetar, a na sjevernom dijelu i umjerena bura. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između 3 i 7, na Jadranu i u unutrašnjosti Dalmacije od 11 do 16 °C.

Zagreb danas

Pretežno oblačno, povremeno s kišom, a na okolnom gorju može biti susnježice i snijega. Vjetar slab i umjeren sjeveroistočni. Temperatura zraka većinom između 3 i 6 °C.

Biometeorološka prognoza

Biometeorološke prilike će u cijeloj zemlji biti nepovoljne. Meteoropati bi mogli imati glavobolje, slabiju koncentraciju i radni učinak. Veće tegobe su moguće kod reumatičara, a kod ljudi s ozljedama ili prijelomima moguća je povećana osjetljivost na bolove.

Izgledi vremena od 10. 12. 2020. do 12. 12. 2020.

Promjenljivo, u unutrašnjosti pretežno oblačno, mjestimice s kišom, češćom na Jadranu i predjelima uz njega. Uglavnom u Gorskom kotaru i Lici ponegdje susnježica i snijeg. U unutrašnjosti magla koja će se lokalno zadržati i veći dio dana. Vjetar većinom slab, a na Jadranu umjereno i jako jugo, u subotu i sjeverozapadnjak te bura. Temperatura bez veće promjene.

(Izvor: Državni hidrometeorološki zavod)

Trenutno stanje

[astero id=’38380′]

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.