Prati nas

Vrijeme danas

18. 12. 2020.

U Dalmaciji sunčano, ostatak Hrvatske biti će pokriven oblacima i maglom

Biometeorološke prilike će biti razmjerno nepovoljne u unutrašnjosti zemlje, što kod meteoropata može narušiti koncentraciju i doprinijeti slabijem raspoloženju.

Objavljeno

|

foto: Adam Neumann/Unsplash

Hrvatska danas

U Dalmaciji pretežno sunčano. U ostalim krajevima većinom oblačno i maglovito sa slabom kišom ili rosuljom. Vjetar slab, poslijepodne na Jadranu umjeren sjeverozapadnjak. Temperatura zraka na kopnu uglavnom od 0 do 5 °C, u gorju ponegdje i viša, a na Jadranu uglavnom od 12 do 17 °C.

Zagreb danas

Oblačno, na širem području grada i maglovito mjestimice s rosuljom. Vjetar slab. Temperatura zraka od 3 do 6 °C.

Biometeorološka prognoza

Biometeorološke prilike će biti razmjerno nepovoljne u unutrašnjosti zemlje, što kod meteoropata može narušiti koncentraciju i doprinijeti slabijem raspoloženju. Na Jadranu će se uz sunčano vrijeme mnogi osjećati dobro, bez tegoba uzrokovanih vremenom.

Izgledi vremena od 18. 12. 2020. do 20. 12. 2020.

Idućih se dana vremenska situacija neće mnogo mijenjati. Na kopnu i dalje većinom oblačno i maglovito, povremeno uz malo rosulje. Na Jadranu sunčanije, osobito u Dalmaciji, dok će na oblačnijem sjevernom Jadranu ponegdje biti i malo rosulje, osobito prema otvorenom moru. Vjetar većinom slab, a od nedjelje, kada će jutro na moru biti toplije, puhat će umjereno jugo.

(Izvor: Državni hidrometeorološki zavod)

Trenutno stanje

[astero id=’38380′]

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.