Prati nas

Vijesti

21. 12. 2020.

Vrijeme bez većih promjena, u unutrašnjosti oblaci, u Dalmaciji pretežno sunčano

Biometeorološke prilike se neće značajnije mijenjati, pa će kao i prethodnih dana najviše tegoba uzrokovanih jutarnjom maglom i dnevnom naoblakom osjećati meteoropati u unutrašnjosti zemlje.

Objavljeno

|

Brač (foto: Walter Bichler/Pixabay)

Hrvatska danas

U većem dijelu Hrvatske će prevladavati oblačno, povremeno uz malo kiše ili rosulju, a u prvom dijelu dana će mjestimice biti i magle. U Dalmaciji pretežno sunčano, mjestimice uz umjerenu naoblaku. Vjetar uglavnom slab, prema otvorenom moru ponegdje i umjeren sjeverozapadni. Najviša dnevna temperatura zraka na kopnu uglavnom između 3 i 8, a duž obale i u unutrašnjosti Istre i Dalmacije od 11 do 16 °C.

Zagreb danas

Pretežno oblačno, u prvom dijelu dana mjestimice magla i rosulja. Vjetar uglavnom slab. Najviša dnevna temperatura zraka oko 5 °C.

Biometeorološka prognoza

Biometeorološke prilike se neće značajnije mijenjati, pa će kao i prethodnih dana najviše tegoba uzrokovanih jutarnjom maglom i dnevnom naoblakom osjećati meteoropati u unutrašnjosti zemlje. Manje tegobe bit će prisutne na sjevernom Jadranu, dok će u Dalmaciji i na jugu zemlje vrijeme biti najpovoljnije.

Izgledi vremena od 21. 12. 2020. do 24. 12. 2020.

Idućih će dana biti promjenljivo oblačno sa sunčanim razdobljima osobito na jugu Hrvatske. Ponegdje će pasti malo kiše, uglavnom na sjevernom Jadranu i u gorju, a u četvrtak i drugdje. Jutro još samo u utorak ponegdje maglovito. Uz jugozapadni vjetar, slab i umjeren, na Jadranu i jugo, stići će topliji zrak pa će temperatura zraka biti u porastu.

(Izvor: Državni hidrometeorološki zavod)

Trenutno stanje

[astero id=’38380′]

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.