Prati nas

Vijesti

Pokazala primjerom

Cijepila se Sanja Musić Milanović, kaže: ‘Cijepite se i vi!’

a se cijepim jer ne znam kako će me bolest zahvatiti. Izgleda da postoji određena genetska predispozicija koja određuje kako ćemo na nju reagirati, kazala je Musić Milanović.

Objavljeno

|

Sanja Musić Milanović (screenshot: HRT)

Sanja Musić Milanović, radnica Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, javnosti poznata kao supruga hrvatskog predsjednika, cijepila se protiv koronavirusa.

Učinila je to tjedan dana nakon svojeg supruga, a na Facebook stranici “Živjeti zdravo” objavila je tim povodom i video zapis uz poruku: “Cijepite se i i vi!”

“Ja se cijepim jer ne znam kako će me bolest zahvatiti. Izgleda da postoji određena genetska predispozicija koja određuje kako ćemo na nju reagirati. I ne znate jeste li u kategoriji asimptomatskih ili onih koji će imati vrlo teške komplikacije i letalni ishod. Ja ne znam u kojoj sam kategoriji, ali ako se cijepim onda znam da sam sigurna. I da sam u kategoriji onih koji sigurno neće završiti na respiratoru sa smrtnim ishodom. I to je ključ”, rekla je Musić Milanović krajem prošle godine.

Oglas

Oglas
.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.