Prati nas

Vijesti

Sućut

Azimov: Središnji trg treba nazvati Bandićevim imenom i podići mu spomenik

Svaku godinu sam s Milanom Bandićem slavio rođendan, a sad ga moram slaviti i za mog omiljenog i dragog Milana, piše nekadašnji ruski veleposlanik u Hrvatskoj.

Objavljeno

|

Anvar Azimov (screenshot: N1)

Grad Zagreb objavio je pismo sućuti koje je dogradonačelnici Jeleni Pavić-Vukičevič uputio bivši veleposlanik Ruske Federacije u Hrvatskoj Anvar Azimov.

“Ikreno tugujem zbog prerane smrti mog dragog prijatelja i brata Milana Bandića, izvanrednog sina hrvatskog naroda, istinske legende Zagreba, koji je svojim nesebičnim radom proslavio Zagreb i cijelu Hrvatsku”, piše Azimov.

U nastavku kaže da je potrebno “jedan od središnjih zagrebačkih trgova nazvati njegovim imenom i podići spomenik slavnom sinu grada Zagreba i hrvatskog naroda.”

“Duboko tugujem, plačem i u ovim teškim za Vas vremenima sam u mislima s Vama. Svaku godinu smo slavili zajedno rođendan s g. Milanom Bandićem te za sad moram ja slaviti ga i za mog omiljenog i dragog Milana. Izražavam iskrene sućut udovici, gospođi Vesni. S poštovanjem i tugom, bivši veleposlanik Rusije u Hrvatskoj Anvar Azimov”, stoji u objavi.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.