Prati nas

Show

Primio Sputnik

Ćiro Blažević cijepio se u Srbiji: Tužan sam zbog napada na našu heroinu Alemku

Usprkos svemu, zadovoljan je što će u Hrvatsku uskoro početi pristizati značajne količine cjepiva.

Objavljeno

|

Od čega je umro Ćiro Blažević
Miroslav Ćiro Blažević (screenshot: Youtube)

Miroslav Ćiro Blažević proslavio je prije manje od tjedan dana svoj 86. rođendan za koji su ga, kaže, zvale hrpe žena da mu čestitaju. A kako bi bio spreman i raspoložen da mu čestitaju još puno budućih rođendana, slavni hrvatski nogometni izbornik odlučio se cijepiti protiv koronavirusa, javio je Večernji list.

“Ma Rusi su smućkali to neko cjepivo pa sam se odlučio za to u Srbiji jer tko ne bi volio sličiti na Putina. I evo meni već sada raste plava kosa, češljam se na stranu, svako jutro sam si ljepši”, kaže duhovito Ćiro.

Komentirao je i slučaj Alemke Markotić, članice Nacionalnog stožera civilne zaštite i ravnateljica zagrebačke Klinike za zarazne bolesti: “Napasti jednu onakvu personu, onu ženu, heroinu hrvatskog naroda, našu Alemku. Prozivati ju što je vlastitu majku cijepila… Pa to je grozno, to je tako ružno i to me toliko rastužuje, iskreno ću ti reći. I onda se neki tamo Peđa i takvi usude prozvati takvu heroinu i veličinu od žene, radnicu, koja se bori i daje za bolje sutra… Sramotno. To je nedopustivo, to me razočaralo i čini me iznimno tužnim, moram ti to reći.”

Ipak, zadovoljan je što će u Hrvatsku uskoro početi pristizati značajne količine cjepiva. “Hvala Bogu, bit će sada cjepiva za sve”, kazao je Ćiro za Večernji.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.