Prati nas

Show

Protiv veza

Josip Manolić (100): Ne bih se cijepio preko reda, još čekam poziv

Drugi hrvatski premijer i nekadašnji jugoslavenski obavještajac komentirao je otkrivanje više stotina slučajeva cijepljenja protiv COVID-a-19 preko reda – i to u situaciji kad cjepiva za građane nema.

Objavljeno

|

Joža Manolić (screenshot: N1)

“To svakako nije u redu i ja se ne bih cijepio preko reda. Cijepljenje preko reda pretpostavlja da imaš neku vezu pa ćeš se cijepiti. To nije u redu jer svi trebamo čekati svoj red.”

Tako je 100-godišnji Josip Manolić, drugi hrvatski premijer, jedan od osnivača HDZ-a i nekad jedan od najmoćnijih ljudi u državi, za nacional.hr komentirao otkrivanje više stotina slučajeva cijepljenja protiv COVID-a-19 preko reda – i to u situaciji kad cjepiva za građane nema.

Na pitanje je li se on cijepio i je li se itko sjetio pozvati ga na cijepljenje zbog njegovih visokih godina, Manolić je rekao: “Nisam se cijepio i nitko me nije zvao da se cijepim. Kad dođe red na mene, cijepit ću se.”

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.