Prati nas

Vijesti

Budi odgovoran

U subotu masovno cijepljenje Pfizerom u Zagrebačkoj županiji, ovo su lokacije

Cijepljenje će biti organizirano putem 42 mobilna tima za cijepljenje, koji će biti organizirani tako da će u većim gradovima (Velika Gorica, Samobor i Zaprešić) biti po šest mobilnih timova, a u ostalim gradovima na svakom će punktu biti četiri mobilna tima.

Objavljeno

|

foto: CDC/Unsplash

Cijepljenje šire populacije protiv Covida-19 cjepivom Pfizera na području Zagrebačke županije bit će organizirano u subotu 20. ožujka u svim županijskim gradovima na 9 organiziranih punktova, od 9 do 17 sati, objavio je Ured župana Zagrebačke županije.

Procijepit će se 4.458 pacijenata, a liječnici obiteljske medicine određuju pacijente pa ih informiraju od točnom terminu. Kako bi se proces cijepljenja odvijao prema planu i u skladu s epidemiološkim mjerama, Ured moli građani da na cijepljenje dolaze u točno dogovoreno vrijeme.


Cijepljenje se izvodi u:

  • Dugom Selu (Gradska sportska dvorana Dugo Selo, Đure Dubenika 2)
  • Ivanić-Gradu (Sportska dvorana Žeravinec, Ul. Milke Trnine 15)
  • Jastrebarskom (Srednja škola i športska dvorana Jastrebarsko, V.Holjevca 11)
  • Samoboru (Sportska dvorana Samobor, Andrije Hebranga 26a)
  • Svetoj Nedelji (Društveni dom Mala Gorica, A. Šenoe 34, Mala Gorica Sv. Nedelja)
  • Svetom Ivanu Zelini (Pučko otvoreno učilište Sveti Ivan Zelina, Vatrogasna ulica 3)
  • Velikoj Gorici (Srednja strukovna škola Velika Gorica, Ul. kralja Stjepana Tomaševića 21)
  • Vrbovcu (Sportska dvorana OŠ Marije Jurić Zagorke, Brdo 12a, Vrbovec)
  • Zaprešiću (Vršilnica, Novi dvori, Aleja Đure Jelačića 1, Zaprešić).

Cijepljenje će biti organizirano putem 42 mobilna tima za cijepljenje, koji će biti organizirani tako da će u većim gradovima (Velika Gorica, Samobor i Zaprešić) biti po šest mobilnih timova, a u ostalim gradovima na svakom će punktu biti četiri mobilna tima.

Osim navedene količine cjepiva za cijepljenje na punktovima, Zavod za javno zdravstvo Zagrebačke županije rasporediti će 2.532 doze Pfizerovog cjepiva ordinacijama obiteljske medicine na području Zagrebačke županije, navodi se u priopćenju iz Ureda župana Stjepana Kožića.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.

EPP