Prati nas

Show

Rad na sebi

Zapuštena sam! U 54. godini HTV-ova voditeljica Tončica Čeljuska otkrila je boks

Dakle objavljujem da samoodlučila biti fit, to je za mene najveći mogući izazov i mogu reci da je pravi iskorak iz zone sigurnosti! Sad umjesto asertivne komunikacije učim kako raditi plank i marince, a bome i kako knockoutirati protivnike.

Objavljeno

|

Tončica Čeljuska (foto: Facebook)

Voditeljica javne televizije Tončica Čeljuska objavila je na društvenim mrežama kako ima novu misiju – biti fit! A sredstvo u postizanju cilja su joj, prema priloženoj fotografiji, boksačke rukavice.

“Cijeli život nešto novo učim. Coaching, thera healing, neurolingvističko programiranje! Završila sam nekoliko edukacija i tečajeva o osobnom razvoju, pročitala hrpu knjiga – a sve kako bi razumjela sebe, pa i druge. Pomaže meni, ponekad i drugima”, napisala je Čeljuska.

“Osobna promjena je izuzetno zahtjevna tema, jer nije lako mijenjati kriva uvjerenja, iako nam škode. Ponekad su potrebni dugi mjeseci introspekcije i treninga drugačijih obrazaca. Međutim, sve te godine sjedim. Mozak radi, ali mišići atrofiraju. Odnedavno sam krenula na trening s osobnim trenerom! I tu će trebati mjeseci rada, jer sam u prilično zapuštenom stanju. U coachingu se uči da svoju odluku treba objaviti jer onda imate neku vrstu obveze da pred svijetom održite obećanje. Dakle objavljujem da samoodlučila biti fit, to je za mene najveći mogući izazov i mogu reci da je pravi iskorak iz zone sigurnosti! Sad umjesto asertivne komunikacije učim kako raditi plank i marince, a bome i kako knockoutirati protivnike. Tko preživi, pričat će”, zaključuje ova mlada baka.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.