Prati nas

Ljubav

Zaželi želju i puhni!

Joe Biden oduševio romantičnom gestom: Ubrao maslačak svojoj supruzi Jill

Najromantičnije geste su one nejjednostavnije što je divnim potezom pokazao i predsjednik Amerike.

Objavljeno

|

screenshot: Fox

Američki predsjednik Joe Biden oduševio je jednostavnom, no izuzetno romantičnom gestom kad je se na travnjaku Bijele kuće sagnuo kako bi ubrao maslačak za svoju suprugu Jill.

Dok je predsjednički par hodao prema helikopteru Marine One kojim će odletjeti u američku državu Georgiju, Biden se nakratko zaustavio, sagnuo i ubrao maslačak te ga pružio svojoj supruzi. Ta jednostavna gesta još je jednom pokazala koliko su Bidenovi privrženi jedno drugome.

Inače, Jill i Joe u braku su od 1975. godine. Joe je upoznao Jill u izuzetno teškom razdoblju života, relativno nedugo nakon što su mu u prometnoj nesreći poginule supruga i kći zbog čega je ostao samohrani otac dvojice sinova Huntera i Beaua. Jil ga je, kako je više puta rekao, vratila u život i ponovno nagnala da razmišlja o obitelji.

Jill – tada se prezivala Jacobs – netom prije toga rastala se od prvog supruga Billa Stevensona, a taj joj je brak ostavio gorak okus u ustima, zbog čega nije hrlila u novi. Ipak, ljubav je prevladala te su Jill i Joe u sretnom braku već više od 45 godina.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.