Prati nas

Stil i ljepota

Zimzelena

Neda Ukraden se pohvalila fotografijom bez imalo šminke: ‘Pa ti uopće ne stariš’

Popularna pjevačica oduševljava svojim njegovanim i mladolikim izgledom, a kako izgleda bez šminke pokazala je na svojem Instagramu.

Objavljeno

|

Neda Ukraden (foto: Instagram)

Neda Ukraden jedna je od onih žena kojoj godine kao da ne mogu ništa, a da dobbro izgleda i bez teške šminke pokazala je objavom fotografije na Instagramu u posve prirodnom izdanju.

“Proljeće na moje rame slijeće. Došlo doba da se poslije dugih mjeseci provedenih u kući vratimo životu”, napisala je 70-godišnja Neda te tome dodala hashtagove #nofilter i #nomakeup.

Izgledom mladolika Neda, mladolika je i duhom pa je objeručke prihvatila društvene mreže, a na Instagramu je prati čak 320 tisuća ljudi. Mnogi njezini pratitelji pohvalili su njen izgled te kazali kako uopće ne stari i ako joj godine ne mogu ništa. No neki su prispomenuli da je i kod Nede “možda malo radio botox”. Bilo kako bilo, Neda sjajno izgleda i uživa u životu, a što se na fotografijama s njenog Instagrama itekako vidi.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.