Prati nas

Show

Izazovno

Albina je u Rotterdamu pokazala novi stajling za nastup, nisu baš svi oduševljeni

Pjesmu Tick-Tock napisali su Branimir Mihaljević, Max Cinnamon i Tihana Buklijaš Bakić. Imala je najviše glasova žirija i publike na ovogodišnjoj Dori te je sa 198 bodova izabrana kao hrvatska predstavnica Eurovizije 2021. u Rotterdamu.

Objavljeno

|

Albina (Dora 2021, HRT)

Albina Grčić (22) Hrvatsku će 18. svibnja predstavljati na Izboru za pjesmu Europe u Rotterdamu s pjesmom Tick-Tock. Na pozornici najgledanije glazbene priredbe u svijetu već su počele kostimirane probe čiji su isječci objavljeni na službenom kanalu manifestacije.

Za razliku od nastupa na Dori, Albina se odlučila za živopisniji kostim koji otkriva više kože, a koji je na službenom Instagramu Eurosonga opisana kao “izazovan”. Komentari su, dakako, raznoliki, a publika se podijelila u dva tabora. “Pozdravila te Jennifer Lopez”, napisao je jedan od brojnih obožavatelja, dok je drugo odgovorio: “Kostimi su užasni, čovječe!”

Albina je glazbenu karijeru započela karijeru sudjelovanjem u trećoj sezoni The Voice Hrvatska. Odmah nakon završetka The Voicea, potpisala je ugovor s diskografskom kućom Universal Music Croatia. Pjesmu Tick-Tock napisali su Branimir Mihaljević, Max Cinnamon i Tihana Buklijaš Bakić. Imala je najviše glasova žirija i publike na ovogodišnjoj Dori te je sa 198 bodova izabrana kao hrvatska predstavnica Eurovizije 2021. u Rotterdamu.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.