Prati nas

Show

Životni stav

Oliver Mlakar: Sretan sam, od života sam dobio više nego što sam zaslužio

Zajedno sa suprugom već desetljećima se bavi uzgojem pasa – točnije patuljastih šnaucera i pravi je pasoljubac. ‘Pas je zakon. Svaka obitelj bi trebala imati psa’, kaže Oliver.

Objavljeno

|

Oliver Mlakar (screenshot: HTV)

Gostujući u programu javne televizije, nekadašnji voditelj te kuće, Oliver Mlakar (85), kazao je kako danas živi neki drugi život. Ipak, veseli se sresti sa starim kolegama.

U sretnom je braku sa suprugom Dunjom već 56 godina, s kojom ima dvoje djece. „Mi smo se našli i to je baš sreća bila, smatra i dodaje kako na dobrom braku treba i raditi. Moraš biti pošten – ako si pošten prema svom partneru, nećeš mu napraviti ništa nažao“, kazao je.

Zajedno sa suprugom već desetljećima se bavi uzgojem pasa – točnije patuljastih šnaucera i pravi je pasoljubac. “Pas je zakon. Svaka obitelj bi trebala imati psa”, kaže Oliver, koji uzgaja prave pseće šampione i s kojima je postigao svjetske uspjehe.

I danas sa svojim psima obilazi razna natjecanja. “Zadnjih godinu i pol toga nema i to mi jako teško pada. Izbacilo nas je iz sedla. I to mi jako fali”, kaže Oliver koji je u životu ostvario gotovo sve svoje snove.

“Ne očekujem ništa veliko. Od života sam dobio i više nego što sam očekivao i zaslužio. Ja sam sretan čovjek”, zaključuje.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.