Prati nas

Show

Alka Profesionalka

Alka Vuica proslavila je 60. rođendan, a mliječne zube izgubila je s 38

Trenutno je gledamo u RTL-ovom showu ‘Ma lažeš’ u kojem je podsjetila i na svoj nesvakidašnji izgled iz mladosti, zahvaljujući mliječnim zubima koje je zadržala do 38. godine.

Objavljeno

|

Alka Vuica (foto: Instagram)

Pjesnikinja i kantautorica Alka Vuica proslavila je u jednom zagrebačkom restoranu 60. rođendan. Obljetnicu rođenja obilježila je i nizom fotografija s te proslave, a koje je objavila na Instagramu uz poruku: “Hvala svima!”

Podsjetimo, Vuica je već nekoliko puta izjavila kako joj starenje nije drago. “Mislim da je totalna glupost da su pedesete najbolje godine, to svi lažu koji tako kažu. Meni je razdoblje od tridesetih do četrdesetih bilo super. Mislim da su to fantastične godine za ženu, jer je na neki način zrelija. Premda volim i svoje lude dvadesete, to mi je isto bilo dobro. Ali sve iznad pedeset mi se uopće ne sviđa”, izjavila je Alka prije tri godine za Novu TV.

Trenutno je gledamo u RTL-ovom showu “Ma lažeš” u kojem je podsjetila i na svoj neobičan osmijeh iz mladosti, zahvaljujući mliječnim zubima koje je zadržala do 38. godine. ‘Imala sam dva mliječna zuba i uvijek kad sam snimala spotove sam lijepila žvakaču da se to ne vidi. Mislila sam da ću umrijeti kad otpadnu. Jednu večer u klubu Maksimir mi je zub ispao, a ja sam ustala i u panici počela vikati ‘Tražite mi zub, umrijet ću, umrijet ću!’ I svi su sa mnom tražili zub!” otkrila je Alka.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.