Prati nas

Show

Cijepite se

Jarak: Cijepite se! Govorio sam da je samo gripa. Onda su mi umrla dva prijatelja, a ja sam se razbolio

Objavljeno

|

Andrija Jarak (screenshot: HZJZ)

Među poznatim osobama koje su se uključile u kampanju za promoviranje cijepljenja protiv koronavirusa je i nagrađivani reporter Nove TV Andrija Jarak. U manje od pola minute, ispričao je svoje iskustvo s bolešću COVID-19.

“Kad se pojavila ova pošast bio sam jedan od pametnjakovića koji je govorio ovo je još jedna gripa, proći će. Ne prolazi, sve više je ljudi na respiratorima, dva draga prijatelja su mi umrla, dva mlada čovjeka i nisu imali nikakvu šansu. I ja sam obolio od koronavirusa i ne bih nikome poželio da prođe ono što sam prošao. Cijepite se samo tako zajedno možemo pobijediti ovu pošast”, kazao je Jarak.

Pogledajte video.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.