Prati nas

Show

Cijepi se

Lovkinja Morana Zibar: ‘Ne želim sprječavati druge da se vrate u normalan život’

Zibar je već s 18 godina počela sudjelovati u raznim kvizovima. Pravi početak njezine kvizaške karijere bio je u kvizu Kviskoteka, kojeg je emitirala Televizija Zagreb.

Objavljeno

|

Morana Zibar (foto: HZJZ)

Hrvatska kvizašica Morana Zibar, poznata po kvizu Potjera u kojem sudjeluje kao lovkinja od 2013. godine, uključila se u kampanju “Cijepi se”. U manje od 30 sekundi obrazložila je svoje razloge za cijepljenje.

“Zašto mislim da se moram cijepiti? Zato što čovječanstvo danas pomoću znanosti napokon ima rješenje da pobijedi bolesti. Otkud mi pravo da budem osoba koja će ugrožavati tuđe zdravlje? Niti slučajno ne želim biti netko tko će druge sprječavati da se vrate u normalan život“, zaključila je Zibar.

Zibar je već s 18 godina počela sudjelovati u raznim kvizovima. Pravi početak njezine kvizaške karijere bio je u kvizu Kviskoteka, kojeg je emitirala Televizija Zagreb. Pobjede je, osim u Kviskoteci, naredala i u ostalim kvizovima, poput Milijunaša i Najslabije karike. Godine 2013. zajedno s Deanom Kotigom i pokojnim Mirkom Miočićem ušla je u kviz Potjera u kojem sudjeluje i danas kao lovkinja.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.