Prati nas

Vijesti

Blagi simptomi

Necijepljeni radnici zarazili štićenike staračkog doma u Biogradu

Novozaraženih je 18 u Zadru, 11 u Biogradu, po troje u Bibinjama, Pašmanu i Sukošanu, po dvoje u Benkovcu i Zemuniku Donjem te po jedna osoba u Kalima, Ninu, Polači i Vi

Objavljeno

|

foto: David Monje/Unsplash

Zadarska županija ima 46 novoboljelih, pri čemu je zabilježeno širenje virusa unutar jednog doma za starije i nemoćne u Biogradu. Kako je izvijestio Županijski stožer civilne zaštite, u ustanovu je virus ušao preko necijepljenih radnika.

Novozaraženi korisnici privatnog doma za stare i nemoćne imaju blage simptome, a nekoliko ih je preventivno smješteno u Opću bolnicu Zadar.


Novozaraženih je 18 u Zadru, 11 u Biogradu, po troje u Bibinjama, Pašmanu i Sukošanu, po dvoje u Benkovcu i Zemuniku Donjem te po jedna osoba u Kalima, Ninu, Polači i Viru.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.

EPP