Prati nas

Show

Razlozi

Šprajc: ‘Ne morate se cijepiti!’ Nabrojao je i niz razloga protiv cijepljenja

‘Ako vam nije stalo da jednoga dana ova epidemija konačno završi, ne morate se cijepiti.’

Objavljeno

|

Zoran Šprajc (screenshot: HZJZ)

 U suradnji s Hrvatskim zavodom za javno zdravstvo, RTL-ov voditelj Zoran Šprajc progovorio je o važnosti cijepljenja protiv koronavirusa. Šprajc je prvi u nizu javnih osoba koje ćemo gledati u ovoj kampanji.

“Ne morate se cijepiti i nitko vas ne može natjerati da se cijepite”, kaže popularni voditelj pa nastavlja: “Ako, recimo, mislite da vam maska baš dobro stoji i ako je želite nositi do kraja života, ne morate se cijepiti. Ako vam nije stalo do druženja, ljubljenja i grljenja, slavlja, zajedničkih koncerata, putovanja… Ako vam nije stalo da jednoga dana ova epidemija konačno završi, ne morate se cijepiti.”

“Pogotovo se ne morate cijepiti, ako vam nije stalo do vas samih. Ali ako vam je stalo do vas, ako vam je stalo do svih nas, cijepite se”, zaključio je Šprajc.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.