Prati nas

Ljubav

37 godina razlike

Cheryl i Quran poručili zlim jezicima: Vaša mržnja ne može zaustaviti našu ljubav

‘Izgled nema veze s našom ljubavlju, niti na izgled možemo utjecati. Najvažnije je ono što nosimo u srcima.’

Objavljeno

|

Quran i Cheryl (screenshot: Love Don't Judge)

Iako je njihov profil na društvenoj mreži TikTok popularan, to ne znači da im pratitelji ostavljaju samo lijepe komentare. Naime, njihovi kratki filmovi ostvaruju milijunske preglede, ali privlače i trolove koji ovaj američki par pokušavaju posramiti zbog njihove razlike u godinama.

Quran ima 23 godine, a njegova djevojka Cheryl navršila je 60. Jedno od čestih pitanja koje dobivaju na TikToku jest: “Odobravaju li vaše obitelji vašu vezu?” Odgovor je možda neočekivan i potvrdan. Njihove obitelji podržavaju ovu ljubav. Cheryl ima sedmero djece i, doduše, ne podržavaju svi njenu ljubav. No dvojica sinova, koji su stariji od Qurana, posve su sretni s majčinim odabirom životnog suputnika. Njen prijašnji partner bio je 22 godine mlađi. “Moja majka i moja braće i sestre vole Cheryl jer znaju da me usrećuje”, dodaje Quran.


Cheryl i Quran upustili su se u vezu nakon osam godina prijateljstva. Zbližio ih je upravo TikTok na kojem su počeli objavljivati zajedničke rasplesane video snimke. Postali su planetarno popularni kada je glazbenik Snoop Dogg podijelio jedan od njihovih TikTok klipova na svom profilu.

No sa slavom su došli i problemi. Kako zli jezici nemaju nikada mira, mnogi se rugaju s njenim borama i mršavošću, govore joj da izgleda kao Quranova baka i pretpostavljaju da je on s njom samo zbog novca. Cheryl je već navikla da ju zovu zombijem i živim mrtvacem iako, kako kaže, ne radi ništa ružno.

Quran i Cheryl (screenshot: Love Don’t Judge)

“Izgled nema veze s našom ljubavlju, niti na izgled možemo utjecati. Najvažnije je ono što nosimo u srcima”, objasnila je i dodala: “Ne radim ništa loše. Plešemo, širimo pozitivne vibracije, radujemo se dobrim stvarima i neću dopustiti da mrzitelji pobijede. On je dobar prema meni, ja sam dobra prema njemu. Što drugi ljudi imaju s nama?”

“Cheryl me uzbuđuje. Ne mogu skinuti njene ruke sa sebe”, kaže Quran i dodaje: “Uživo ne primamo mrziteljske komentare. No ljudi, kad su iza ekrana, ne razmišljaju o njenim osjećajima i ne gledaju je kad plače.”

“Užasno me to pogađa. Često se ne mogu nositi s tim. Plačem. Sve to pogađa moje samopouzdanje. No mnogi nas i vole, a mi se trudimo prenositi pozitivnu vibru”, dodaje Cheryl.

“Nikada nećete biti sretni ako širite mržnju. Mi smo sretni. Ne možete zaustaviti našu ljubav, ona će uvijek biti tu. Mi nastavljamo, bez obzira na vaše mišljenje”, zaključuje Quran koji misli da se svojim javnim istupima zalaže za druge parove sastavljene od različitih dobnih skupina i rasa.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.

EPP