Prati nas

Show

Pedagoški šamar

Josipa Lisac o hejterima s Facebooka: ‘Ni ne znaju tko su, a meni bi govorili tko sam ja’

To što je omiljena hrvatska pjevačica, ne znači da se ne susreće sa zlostavljačima na društvenim mrežama. Do sada ih je ignorirala.

Objavljeno

|

Josipa Lisac (screenshot: HTV)

Pjevačica Josipa Lisac podužim statusom obratila se komentatorima na Facebooku koji ostavljaju zlobne i neugodne komentare ispod njenih objava.

“Nisam zlopamtilo, ali neke stvari ne razumijem. Ako me ne voliš, ako ti se ne sviđam; zašto si onda toliko opterećen sa mnom, zašto me ne ignoriraš? Zašto misliš o meni, zašto trošiš svoje vrijeme na mene, čega se bojiš?”, poručila je hejterima.


“Ne sviđam ti se, ali te zanimam, silno se baviš sa mnom. Onda ja dođem do zaključka: možda ti se ipak sviđam, ali imaš nekih svojih problema pa to ne možeš niti osvijestiti. Pogotovo mi nije jasno kada nekakvi takvi komentari dolaze od nekih osoba koje, za pravo reći, ne znaju ni tko su, ni što su. I onda se mislim, ako ti ne znaš tko si ti, što ti uopće meni imaš govoriti tko sam ja”, zaključila je Lisac.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.

EPP