Prati nas

Show

Sportska ozlijeda

Ministar mirovinskog sustava slomio je lakat. Ima i pitanje za vas!

Nažalost, pregled kod liječnika pokazao je da sam slomio lakat i idućih nekoliko tjedana provest ću u gipsu, objavio je na Facebooku Aladrović

Objavljeno

|

foto: Josip Aladrović/Facebook

Ministar rada i mirovinskog sustava, Josip Aladrović, ozbiljno je ozlijedio ruku. No usprkos imobilizaciji, nastavlja s radnim aktivnostima. Objavio je to uz fotografiju koja ga prikazuje u ležernom “kućnom” izdanju.

“Ovako je krenulo, a ovako je završilo. U petak sam u Splitu sudjelovao na humanitarnoj utakmici dužnosnika i nogometnih legendi, a jedan malo oštriji duel završio je padom. Nažalost, pregled kod liječnika pokazao je da sam slomio lakat i idućih nekoliko tjedana provest ću u gipsu”, objavio je na Facebooku Aladrović.


“Nastavljam normalno s poslom i svim aktivnostima ministra, jedino što moram smisliti je kako odjenuti odijelo i košulju s gipsom na ruci – ako imate neki konstruktivan prijedlog slobodno ga ostavite u komentaru”, stoji u objavi.

U mnoštvo želja za brzim oporavkom našao se i pokoji savjet za odijevanje, no jedan obožavatelj poželio je ministra vidjeti u kupaćim gaćicama. “Ne morate se ustručavati, temperature još nisu ispod nule”, napisao je.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.

EPP