Prati nas

Satira

Žele disati

Antimaskeri se okupili pred zagrebačkom bolnicom, podržava ih i ugledni znanstvenik

Pred najvećom zagrebačkom bolnicom okupilo se mnoštvo prosvjednika koji traže da službena znanost konačno prizna štetnost nošenja maski.

Objavljeno

|

foto: PlameniJazavac.com

Poput požara Hrvatskom se širi bunt protiv epidemioloških mjera, poglavito nošenja maski. Nakon što su prošlog tjedna upali u osnovnu školu u Tuheljskim toplicama, borci za slobodu disanja jutros su započeli prosvjed pred zagrebačkom Kliničkom bolnicom Dubrava. Mirno i prijavljeno događanje započelo je vježbama disanja uz meditativnu glazbu, javlja portal PlameniJazavac.com.

Naoružani transparentima na kojima je između ostalog pisalo “Ovo je holokaust”, “Kisik, a ne zločinac” i “Bille Gatesu – neće proći, nisi niprije” prosvjednici su od uprave bolnice zatražili da kirurge i njihove timove oslobodi nošenja maski tijekom operacija. Podršku im je dao i svjetski poznati imunolog dr. Srećko Kadžija.

“Znanost napreduje i vrijeme je da napustimo vjerovanja s početka 20. stoljeća zbog kojih kirurzi nad otvorenim pacijentima i danas nose maske. To je potpuno znanstveno praznovjerje koje se može iščitati i kroz numerološku analizu imena Billa Gatesa koji želi održati ovu štetnu praksu. Danas znamo da maske ne sprječavaju prolazak klica i stoga je svatko dužan od svojeg kirurga tražiti da skine masku za vrijeme operativnog zahvata. Budimo dosljedni u svojoj borbi za slobodu disanja. Ako se bunite protiv maski, a ne želite da vas operira kirurg bez maske – licemjerni ste. Kirurg bez maske je sretniji kirurg zbog čega će i njegovi rezultati rada biti bolji”, kazao je pred bolnicom dr.Kadžija.

“Unatrag godinu dana provedena su brojna istraživanja u zemlji i svijetu koja pokazuju da je nošenje maski štetno. Institut za entomologiju disanja iz Konjskog Brda dokazao je da maske zadržavaju alkoholne pare, što može dovesti do pomućenja svijesti i krivih prosudbi”, prisnažio je naš znanstvenik poručujući Vladi RH da “običan mali ćovijek” ima još vrlo malo strpljenja: “Znamo da je medijima zabranjeno objaviti da je australska vlada pala zbog sudjelovanja u plandemiji. Ali ne možete zaustaviti Facebook grupu ‘Otvorite um, nek’ vam mozak ispadne’, a koja jedina objavljuje necenzurirane informacije i koja je postala važnija od Dnevnika javne televizije.”

Dr.Kadžija: Imamo pravo disati čisti hrvatski zrak! (foto: PlameniJazavac.com)

Prosvjednici kažu da neće odustati od svojih zahtjeva te da će svakoga dana prosvjedovati pred drugom zagrebačkom bolnicom, zaključuje satirički portal PlameniJazavac.com.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.