Prati nas

Show

Klimatske promjene

Đelo Hadžiselimović: Hoće li nam voda doći do grla?

Klimatske promjene izazivaju sve veću zabrinutost, pa i kod jednog od najpoznatijih TV urednika.

Objavljeno

|

Đelo Hadžiselimović (foto: Instagram)

Legendarno ime Hrvatske radio televizije, Đelo Hadžiselimović, rijetko istupa u javnosti, no kada to čini ima za to razloga. Ovoga ljeta sve izraženije klimatske promjene i kod njega su izazvale zabrinutost i promišljanje o onome što nas očekuje u ne tako dalekoj budućnosti. Slikovito je opisao kako on vidi što će nam se događati ako ne uspijemo zaustaviti zagrijavanje planeta.

Đelo Hadžiselimović samo je jedan od nekolicine osoba iz javnog života koji su svojim porukama pružili podršku projektu #StandUpZaKlimu koji je skupa s udrugom Terra Hub pokrenuo stand-up komičar Pedja Bajović. Cilj projekta je pokazati kako se i malim promjenama navika može pokrenuti lavina eko aktivnosti. Više o tome nalazi se i na stranici www.zaklimu.pedjabajovic.com.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.