Prati nas

Show

No filter!

Kosor objavila fotku bez filtera. Obožavatelji: Wow! Kao djevojčica!

Kosor je objavila i kako ne voli uljepšavati fotografije. ‘Nikada ne koristim filtere. Nema potrebe za ‘uljepšavanjem’ bilo čega’, napisala je.

Objavljeno

|

Jadranka Kosor (screenshot N1)

Bivša premijerka i nekadašnja šefica HDZ-a, Jadranka Kosor (68), poznata je po svojoj aktivnosti na Twitteru pa je bez sumnje možemo uvrstiti i među najpoznatije hrvatske inflencerice. Osim političkih opservacija, često objavljuje i svoje portrete koje je sama snimila.

Posljednji u nizu selfija popratila je riječima: “‘vako sunce, ‘vako ja. Bez filtera i ičega.” Očekivano, neretuširana fotografija bivše premijerke pobrala je mnoštvo lajkova, a neki obožavatelji otvoreno su joj udijelili komplimente. “Ova mi je, bez pretjerivanja, wow!” napisao je Marin dok je Andrej dodao: “Jadranka ovdje izgledaš kao djevojčica.” Uz zahvalu za komplimente, Kosor je objavila i kako ne voli uljepšavati fotografije. “Nikada ne koristim filtere. Nema potrebe za ‘uljepšavanjem’ bilo čega”, napisala je.

Oglas
.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.