Prati nas

Satira

Šok, šok, šok!

Kinezi priznali: Pobjegao nam je virus iz laboratorija, ali to je sreća u nesreći

Kineski virolog Nian Zhen objasnio je da je virus kreiran kao dio znanstvenog istraživanja kojim se nastoji pronaći takozvani eliksir vječne mladosti i života. No čini se da je ovo istraživanje sada zauvijek prekinuto.

Objavljeno

|

Virolog Nian Zhen, jedan je od kreatora virusa SARS-CoV-2 (foto: PJ Agency)

Institut za entomologiju virusa iz Wuhana izdao je priopćenje kojim priznaje da je virus SARS-CoV-2 greškom pobjegao iz njihovog laboratorija. “Naša odgovornost je neporeciva, no ujedno je i prokazala realnu epidemiju koja je kudikamo opasnija od COVID-a. Bila je to na neki način sreća u nesreći”, kazao je direktor Instituta virolog Nian Zhen.

“Ni u najcrnjim snovima nismo mogli očekivati epidemiju nepatvorene gluposti u 21. stoljeću i povratak u mračno doba neznanja”, kazao je Zhen koji je objasnio da je virus kreiran kao dio znanstvenog istraživanja kojim se nastoji pronaći takozvani eliksir vječne mladosti i života. “No sada je jasno da ljudske vrsta to ne zaslužuje”, rezignirano je objavio Zhen na tiskovnoj konferenciju u Pekingu.

Oštro napao Hasanbegovića

Sasma neočekivano, direktor vuhanskog instituta apostrofirao je Hrvatsku i njene političare, prenosi satirički portal PlameniJazavac. “S posebnom zabrinutošću gledamo prema Hrvatskoj u kojoj je parlamentarni zastupnik Zlatko Hasanbegović izjavio da on ima pravo na virus. Ovom prilikom bih mu poručio da on i njegovi istomišljenici nemaju to pravo, jer i naš virus ima dostojanstvo. Molim ga da se iz tog razloga cijepi.”

Oglas

Ni analno, ni oralno

Podsjetimo, Hasanbegović je uoči uvođenja COVID potvrda najavio da će apstinirati od dolaska u Sabor. “Nisam i neću se cijepiti, a ne želim se ni testirati. Moje je pravo imati virus”, izjavio je. “Ne želim se testirati ni oralno ni analno!” prisnažio je nekoliko dana kasnije.

Oglas
.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.