Prati nas

Mozaik

Bajka u Zagrebu

Advent u Zagrebu ove je godine skromniji, no možda vam se baš to svidi

Tri godine zaredom najbolji božićni sajam u Europi, vraća nas u prošlost. Magijom nam otkriva tajne lokacije na koje je sakrio najdraže prijatelje iz djetinjstva – igračke. Prilika je to za kreiranje neviđenih zagrebačkih adventskih razglednica, u našim srcima i kroz proširenu stvarnost.

Objavljeno

|

foto: Sandro Bura

Iako je ovogodišnji Advent u Zagrebu skromniji od onoga na što su Zagrepčani navikli, metropola je iznova bljesnula neodoljivim sjajem. Manduševac, Gradec ili Zrinjevac samo su neke od lokacija koje će vas oduševiti i na kojima su postavljene svjetlosne instalacije.

Popularnih “kućica” ove je godine znatno manje, a i nedostaju lokacije predviđene za snimanje obaveznih selfija. Posljedično, izostali su bajkoviti ugođaj i “šušur” koje smo očekivali na glavnom zagrebačkom trgu. No možda je upravo to ono što će posjetitelji ocijeniti pozitivnim. Raskoš ili umjerenost? Što vam je draže? Pogledajte slike koje je s terena donio naš fotoreporter Sandro Bura.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.