Prati nas

Ljubav

Retrogradni Merkur

Bunjac savjetuje: Spolni odnos samo zbog začeća, s 50 se pripremajte za drugi život

Nekadašnji saborski zastupnik uživa u objavi provokatorskih statusa na Facebooku. Komentatori mu nerijetko uzvraćaju uvredama i referencama na privatan život.

Objavljeno

|

Branimir Bunjac i Ivan Pernar (screenshot: Youtube)

Osim što svakodnevno širi prorusku propagandu na društvenim mrežama, nekadašnji živozidaš Branimir Bunjac, nedavno se osvrnuo i na svrhu intimnih odnosa. “Spolni odnosi trebali bi biti sastavni dio braka sa ciljem da se imaju djeca. Sve ostalo vodi u traumatizaciju, kako pojedinca, tako društva u cjelini”, napisao je Bunjac u još jednom egzibicionističkom statusu koji je, očekivano, izazvao veliko negodovanje njegovih pratitelja.

“Kada žena uđe u menopauzu i ne može više rađati, treba li dovesti muž dovesti drugu pa treću? Ili treba apstinirati?” upitala je jedna Bunjčeva pratiteljica. “Muž se nakon pedesete treba pripremati za budući život”, odgovorio joj je Bunjac. Da bi ljudi trebali voditi ljubav samo kad žele začeti dijete ovaj posrnuli političar je potvrdio riječima „kako za takvo nešto trebamo drugačiji odgoj“.

“Slažem se. Ako netko ima roditelje starije od 60 ili 70 godina i ako se oni još seksaju, nekima je to OK ? Sorry, ali to mi nije baš normalno”, napisao je komentator Jurica.

“Imam 75 godina i još uživam u seksu. Rjeđe, ali uživam. I to mi je OK da i stari imaju pravo na seks”, odgovorio mu je Dimitrije. “Znaš kaj? Ja imam prek’ sedam banki, seksam se i uživam. Kaj briga moje dijete kaj ja delam v krevetu, nit me briga kaj moje dijete dela u svom krevetu. A ti probaj zabraniti seks svojim roditeljima”, dodala je Nada.

“Hajde više prestanite sramotiti se, većina objava Vam izgleda kao da Vam je profil hakiran i to od nekog tko Vas baš želi prikazati nepametnim”, poručila je Bunjcu jedna komentatorica.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.