Prati nas

Vijesti

Sve za fotelju

‘Žao mi je što sam rekao da si izdajnik!’ Ivan Pernar praktički moli Sinčića da ga primi natrag

Prema istraživanju CRO DEMOSKOP, početkom lipnja Živi zid je podržavalo 1,7 posto birača, dok je Stranka Ivana Pernara imala još nižu podršku od 1,4 posto.

Objavljeno

|

Ivan Pernar (screenshot: Youtube)

Može li Ivan Pernar ponovno ući u Sabor bez Živog zida, stranke koja se praktički raspala na podijeli plijena nakon izbora za Europski parlament? I može li Živi zid ponoviti nekadašnje rezultate? Pitanja su to koja su dobila sasvim jasan odgovor i to iz usta samog Pernara koji se odlučio javno posuti pepelom.

“Hrvatska nema vremena, ujedinjenje je nužno. Ovim putem želim pružiti ruku pomirenja predsjedniku Živog zida, Ivanu Viliboru Sinčiću“, uvod je objave na Pernarovom Facebooku.

“Griješili smo jedni i drugi, žao mi je što sam ga nazvao izdajnikom i masonom, kada bih to o njemu mislio, ne bih mu danas pružio ruku. I dalje vjerujem u njegove dobre namjere i u njega kao osobu. Vjerujem da je i s njegove strane isto”, piše Pernar pa nastavlja:

“Pozivam ga da pređe preko svih loših stvari koje su se uslijed neiskustva dogodile, da sjednemo za stol i zajedno izgradimo platformu koja će se suprotstaviti kriminalu HDZSDP-a. Ono što nas je vezalo sve ove godine, veće je od onoga što nas je razdvojilo.”

Podsjetimo, prema istraživanju CRO DEMOSKOP, početkom lipnja Živi zid je podržavalo 1,7 posto birača, dok je Stranka Ivana Pernara imala još nižu podršku od 1,4 posto.

Za osebujnog političara zadnji smo puta čuli u travnju kada je cijelim nizom objava, iz kojih vrišti nedostatak empatije, promovirao tezu da nakon infekcije koronavirusom umiru stariji i bolesnici s kroničnim bolestima, koji bi ionako umrli.

“Je li normalno da država bude paralizirana da bi neki djed živio dulje?” šokantna je izjava kojom se usprotivio protuepidemijskim mjerama koje je proglasio Nacionalni stožer Civilne zaštite.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.