Prati nas

Show

Slavni glumac otkrio tajnu sretnog braka: Najvažnije je stalno govoriti ‘da’ svojoj ženi

Ward i Brown su se zaljubili na snimanju Ptice umiru pjevajući i vjenčali iste godine. Iduće godine bi trebali proslaviti 40 godina braka.

Objavljeno

|

Rachel Ward i Bryan Brown (screenshot: Youtube)

Glumci Rachel Ward i Bryan Brown, najpoznatiji po ulozi u hit seriji Ptice umiru pjevajući, otkrili su tajnu dugovječnog braka, piše Independent.

Par se upoznao 1983. kada su dobili ulogu supružnika u miniseriji o svećeniku, ocu Ralphu (Richard Chamberlain) koji se zaljubljuje u prelijepu djevojku Maggie (Rachel Ward).

Ward i Brown su se zaljubili na snimanju i vjenčali iste godine samo nekoliko mjeseci nakon završetka snimanja. 2023. godine bi trebali proslaviti 40 godina braka.

“Najvažnije je stalno govoriti ‘da’ svojoj ženi, a ako nešto pođe po zlu recite ‘Ja sam kriv’. Kad bi muškarci to shvatili, bili bi sretniji”, rekao je Brown u novom intervjuu za The Mirror.

Prisjetio se kako je odmah na setu osjetio privlačnost prema Ward i kako joj je jednog dana iz šale čitao iz dlana i točno predvidio da će imati troje djece. Brown i Ward imaju dvije kćeri, Rosie (38), Matildu (35) i jednog sina Joea (30). “Da, rekao sam to, ali nisam rekao da će to biti i moja djeca”, našalio se Brown.

“Nevjerojatno je pomisliti da smo Rachel i ja u braku skoro 40 godina. Ne možete ni zamisliti kakav veliki hit je bila ta serija u cijelom svijetu. No kakve god prilike za posao proizašle iz toga, uvijek ću biti zahvalniji na tome što mi je to snimanje donijelo 40-godišnji brak i obitelj.”

Brown je također otkrio da je par donio odluku o vjenčanju nakon “velike svađe”. “Bio sam u Londonu na snimanju Give My Regards to Broad Street s Paulom McCartneyjem. Rachel je pošla sa mnom”, objasnio je. “Uzeli smo tjedan dana slobodno da odemo u Irsku i tamo se žestoko posvađali. Pomislio sam: Ako ćemo se tako svađati, mogli bismo se i vjenčati.”

Vjenčali su se u Wardovoj kući iz djetinjstva, Georgijanskoj vili u Oxfordshireu, prije nego što su se nastanili u Australiji. Ovako Rachel i Bryan izgledaju danas:

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.