Prati nas

Show

Fiskultura

Ibrahimović na aerobiku s Jane Fonda: ‘Nije loše, Zlatane!’

U kampanji modnog brenda kojom se promovira nužnost kretanja, snage su ujedinili sportska i glumačka legenda.

Objavljeno

|

Kako vježba Zlatan Ibrahimović?
Zlatan Ibrahimović (screenshot: H&M/Youtube)

Zlatan Ibrahimović još je jednom pokazao da je, osim sjajnog igrača, i vrhunski šoumen – ali i aktivist. Naime, poznati se nogometaš pridružio timu H&M Move te je snimio duhovitu reklamnu kampanju s legendom Hollywooda, Jane Fonda.

“Često sam se kao mali osjećao izolirano i isključeno iz raznih aktivnosti. Djevojčice i dječaci koji imaju djetinjstvo kakvo sam ja imao, trebali bi imati mogućnost nositi što i profesionalni sportaši. Upravo se H&M Move zalaže za to. Čvrsto vjerujem u misiju brenda a to je da svima treba pružiti priliku da se kreću. Jer je meni upravo kretanje promijenilo život”, kaže Zlatan Ibrahimović.

Glumačka legenda Jane Fonda, proslavila se svojim videima u kojima je promicala vježbanje i, u to vrijeme, jako popularan aerobik. Zlatan bi se H&M timu trebao pridružiti 2023. godine, a Jane Fonda već je sada provjerila u kakvoj je fizičkoj spremi.

Pogledajte:

“Uklanjanje svih tih prepreka je za H&M Move od presudnog značaja. Naše prve aktivnosti bit će fokusirane na djecu koja ne mogu uživati u slobodi pokreta, a zatim i na sve ostale. Dok se svi ne pokrenemo. Sretna sam što sam dio ovog dinamičnog globalnog tima koji će raditi na novim, pozitivnim promjenama”, kaže Diana Amini, voditeljica programa H&M Move zajednice.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.