Prati nas

Vijesti

Virusi

Zbog jake viroze predsjednik Zoran Milanović će raditi ‘od doma’

Zbog iznenadne bolesti otkazao je put na Maltu gdje su se neformalno trebali okupiti predsjednici država iz parlamentarnih i polupredsjedničkih zemalja Europske unije.

Objavljeno

|

Zoran Milanović obećava otpuštanje HDZ-ovaca.
Zoran Milanović (screnshot: HRT)

Predsjednik Zoran Milanović neće u četvrtak sudjelovati na sastanku šefova država “Arriaolos grupe” na Malti zbog zdravstvenih poteškoća izazvanih jakom virozom, priopćeno je s Pantovčaka. 

Predsjednik se jutros testirao na koronavirus i nalaz je negativan. Svoje obveze idućih dana nastavit će obavljati od kuće, piše u priopćenju.

Skupina Arrailos neformalno je okupljanje predsjednika država iz parlamentarnih i polupredsjedničkih zemalja EU-a jednom godišnje, a ove se godine održava u malteškoj Valleti.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.